Dit regel ik!

  • Unieke totaalbeleving: van uitnodiging tot goodiebag;
  • Rode draad die van begin tot eind klopt;
  • Goed verzorgde gasten (eten, drinken, vlucht, vervoer en overnachting);
  • Compleet draaiboek: duidelijkheid en herkenbaarheid zowel voor de gasten als de mensen die een faciliterende rol spelen;
  • Goed functionerende audiovisuele middelen;
  • De juiste uitstraling van de locatie en de organisatie;
  • Passend entertainment.

Mijn kracht

Als interim Executive Assistent heb ik veel ervaring opgedaan met het organiseren van (internationale) bedrijfsevents. Dit ligt mij zo goed, dat ik dit type evenementen sinds 2019 ook specifiek als zelfstandige oppak. Mijn uitdaging ligt in de organisatie van bijeenkomsten die zich kenmerken door de nadruk op inhoud. Naast goede catering en aankleding vind ik het belangrijk dat de grondslag van het event, de boodschap, duidelijk overkomt en door een unieke wijze van presenteren nog lang blijft hangen. In samenwerking met het team dat het event vanuit de organisatie opbouwt, bundel ik mijn eigen krachten – ad-hoc, punctueel en oog voor detail – met de professionals uit mijn netwerk om binnen alle randvoorwaarden een totaalconcept neer te zetten waar nog lang over nagepraat wordt.

Freelance Business Event Professional Chantal van Berkum Stellendam Europarlementariërs Zoet of Zout
Open chat
Powered by